Ana içeriğe atla

Bilinç ve Farkındalık 20.Gün Egzersizi

20. Gün: Asla Ekonomik Özgürlük Yaratma Eğitimini Durdurmayın.



Umarım dünkü ders zihnini fırsatlar konusunda uyandırmıştır. Ekonomik genleşmeye gidecek sınırsız yaratıcı düşüncenin parmaklarınızın ucunda olduğunu fark etmişsinizdir.

İdeal olan fiziksel olarak kolayca yerine getirilebilecek bir düşünce gerçekleştirmiş olmanız ve hızlıca para kazanmaya başlamanızdır.

Belki bu kadar şanslıydınız. Seve seve ve kolaylıkla yerine getirebileceğiniz fiziksel bir kaynağa yada araca ihtiyaç duymadan gerçekleştirebileceğiniz bir seri düşünce geliştirebilmiş olmanız daha da iyidir. Biz bunlara YARI PİŞMİŞ FİKİRLER diyoruz. Dünkü egzersizde yapmış olduğunuzu farz ediyorum. Fakat hala en az 3 adet yarı pişmiş fikre ihtiyacınız var. Bu mükemmel bir başlangıçtır fakat cesur olun. Hayatınızdaki her yeni fırsatı yakalamak için alarm durumunda kalmaya her anınızda devam edin. Bu yeni fikirlere açık ruh haliniz ile birlikte bu fikirlerinizin anahtarı olacak bilgileri edinmeye başlamalısınız.

Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye kararlı olmalısınız. Bilgi sadece ekonomik özgürlüğün anahtarı değil aynı zamanda gençlik coşku ve enerjinin de anahtarıdır. Öğrenmeyi bıraktığınız gün yaşlanmaya başladığınız ölüme yaklaştığınız gündür.

İşimi düzgün yapıyorsam geçtiğimiz 20 günde sizinde uygulamaya değer bir şeyler öğrenmiş olmanız lazım. Umarım bu bilgiler ruhunuza diğer düşünceleri yarıp geçmeniz için yardımcı olmuştur. Her gün bir şeyler öğrenmeye çalışmanın önemi, her gün gelen bilgiler arasında şu anda aramakta olduğunuz finansal zenginliğin anahtarının da olma ihtimali, zaten böyle bir fikre sahip ve uyguluyorsanız bile zenginliğinizi arttıracak yeni yollar bulabilme ihtimalinizin olması.

Böylece her zaman yeniliklere öğrenmeye açık ve beklenti içinde bir düşünce yapısı ile daha çok ve daha iyi uygulanabilir fikirleri hayatınıza çekersiniz. Ve her gün biriken bilgilerinizle güçlü odaklanmış ve pratik uygulanabilir yöntemler geliştirmeniz kaçınılmaz.

Bu gün sizden amaca yönelmiş ve kararlı bir şekilde yeni bir şeyler öğrenmenizi istiyorum. Aslında ne öğrendiğiniz çokta önemli değil yeter ki beyninizi bu şekilde çalışmaya alıştırın. Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye çalışın. Edindiğiniz bu bilgileri yeni bulduğunuz fikirlerden birine fikri geliştirmek için uygulamanızı istiyorum. Ya da edindiğiniz fikirlerle yeni para kazanma fikirleri geliştirmeye çalışın.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.
HER GÜN YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENİYOR VE BANA EKONOMİK ÖZGÜRLÜK SAĞLAYACAK YENİ ŞEYLERİN FARKINA VARIYORUM. BEN HERZAMAN YENİ BİLGİLERE VE DÜŞÜNCELERE AÇIĞIM. YENİ FIRSATLARI VE ŞANSLI BAŞLANFIÇLARI SEVGİYLE YAŞAMIMA KABUL EİDYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM. ŞÜKÜRLER OLSUN.

Günün Egzersizi:
Son 24 yada 48 saati düşünün. Daha önce hiç bilmediğiniz ne öğrendiniz?
Hafızanızı bu sürede kazandığınız her bir bilgi kırıntısı için kontrol edin ve bu bilgilerin arasında para kazanma düşüncelerinin tohumu olabilecek bir şeyler olup olmadığını kontrol edin.
Bundan sonra bunu her günün sonunda ya da başında son 24-48 saat içinde öğrendikleriniz de dahil tüm bilgilerinizi kontrol ederek yapın. Ama özellikle son 24 saat içinde öğrendiklerinizin daha çok üstünde durun.

Günün Sözü:
Başarı gün boyu tekrar edilen, ufak gayretlerin toplamıdır.. ROBERT COLLİER

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SÜTLAÇ

Hakiki sütlaç tarifi ! İçinde pirinç unu, nişasta falan yok, tamamen doğal. İçine koyduğumuz pirincin kendi nişastası ile kıvamını buluyor ve tadına doyum olmuyor. Ayrıca yapımı çok kolay yalnız biraz vakit istiyor. Malzemeler Su Bardağı ölçüsü 200 ml 1 litre süt 1 çay bardağı pirinç 1 su bardağı toz şeker pirinci haşlamak için bir miktar su bir tutam tuz Yapılışı Pirinci haşlamak için ile tencereye koyuyoruz. Üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekliyoruz.Üzerine bir tutam tuz ekip pirinci pişmeye bırakıyoruz. Pirinçler suyunu çekince ( bu aşamada pirinçler suyunu çekecek ama çok hafif sulu kalacak ) üzerine sütü ekliyoruz orta ateşte kaynamaya bırakıyoruz. Sütlaçın dibi tutmasın diye ara ara karıştırıyoruz. Yaklaşık yarım saat böyle pişirdikten sonra şekeri sütlaca ekliyoruz. Ocağı kısık konuma getirip bu şekilde ara ara karıştırıp pişirmeye devam ediyoruz. (yaklaşık yarım saat ) Sütlaç yoğunlaşınca altını kapatıyoruz. Sütlacı kaselere paylaştırıyoruz. Üzerine istersek tarçın serpiyoruz

Bilinç ve Farkındalık 16 Gün Egzersizi

16. GÜN: Gerçek zenginlik İçin Anahtar: Şükretmek gerçek zenginliğin anahtarıdır. Eğer bankada milyonlarca liranız varsa ve tüm enerjinizi bunları başkalarından nasıl koruyacağınızla ya da bunları kaybetmemek için ne yapacağınızla geçiriyorsanız gerçekte zengin değilsiniz demektir. Günlük ihtiyaçlarınızın karşılandığının farkına vardığınızda şu anda sahip olduklarınıza ve hayatta olduğunuza şükrettiğinizde gerçekten zenginsiniz demektir. Daha öncede belirttiğimiz gibi amaçlarınızı hayatınıza daha hızlı çekmek için amaçlarınızın sizin için zaten gerçekleştiğini mümkün olduğunca kuvvetli hissetmelisiniz. Olmuş gibi yapmak; bunun bir yolu tüm hayalleriniz gerçek olmuş gibi rol yapabilirsiniz. Önemli olan hayalleriniz gerçekleştiğinde yaşayacağınız sevinci mümkün olduğunca hissetmektir. Bu nedenle amaçlarınız gerçekleştiğinde neler hissedeceğinizi düşünün ve bunları amaçlarınız başarı ile gerçekleşmiş gibi rol yaparak oldukça yoğun bir şekilde hissedin. Bu hislerdeki enerji geli
Dolap süsleri koloksiyonu yapmaya karar verdim.