Ana içeriğe atla

Bilinç ve farkındalık -1 gün egzersizi

Bilinç ve Farkındalık dolu bir yaşam diliyorum tüm insanlara…

Hayat her şeye rağmen yaşanmaya değer ve doğa tüm güzelliği ve iyileştirici gücü ile bizden yanadır. Evrenin hayrına olan tüm niyetler gerçekleşir. Burada yazılanları okuduğunuzda hele de uyguladığınızda hayatınızda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Matrix filmini izlemişsinizdir veya duymuşsunuzdur. Hepimiz kuralları belirli kişilerce koyulmuş belirli fikirler dayatılarak ( farkında olmadan tabi ) büyüdük. İçinizde hiç acaba burada yanlış bir şeyler var dediğiniz oldu mu yaşam adına… Seçme hakkımız var… Uyanma ve kendi gücümüzü elimize alma hakkımız var… Yöntemler var… Burada bahsedilen olumlama ve telkin yöntemi… Bunu bilgisayar gibi düşünün bilinçaltımızı yeniden programlıyoruz… Her şey düşüncede başlar…

Hepimiz derin bir uykudayız uyanmak isteyenlerimiz var uyanmışlarımız da elbette… Rehberler de var uyanmak isteyenlere… Hep demişimdir. Öğrenmek isteyene öğretmen her yerde… Sadece öncelikle kendimizi bulmamız gerek, öz benimize kavuşmamız gerek… Her insanın içindeki öz ben’ini keşfetmesi gerek.

Bebekler masumdur… Mutludur… Onlar için zaman ve mekan önemi yoktur… Onlar açlıklarında, rahatsızlıklarında ve altlarını ıslattıklarında huzursuz olurlar sadece… Onun dışında küçücük bir oyuncaktan hatta poşetin çıkarttığı sesten bile mutlu olurlar… Anı yaşarlar… Anı yaşamaktır önemli olan.

Her gün yeniden doğduğumuzun kaç kişi farkında… Kendi ile sürekli iletişim halinde olan kimler… Sevmek biz hep sevmeyi ve karşılık olarak da sevilmeyi bekledik… Karşılık beklemek gerektiği öğretildi hep… Peki ya doğrusu nedir sizce? Sevilmeyi beklemeden sevmeye başladın mı uykudan uyanıyorsun demektir. Dayatılan derin hipnozdan… Her şey kendini sevmekle başlar… Kendini sevmeye başlayan insan başkalarını da sevmeye başlar… Sevgi sen en YÜCESİN…

Burada önemli olan ısrarcı davranmak… Ve uygulamayı tam anlamıyla yaşayarak, hissederek gerçekleştirmek… Tüm yaşamımıza katabilmek…

Peygamber efendimiz dedi ki: Bir kapıyı sürekli çalarsanız mutlaka ses verilir, baş görülür. (O kapıyı dua ve zikirle çal.)" (Mevlana, Mesnevi 3. Cilt)

Hepimiz bilinçaltımızın emirleri doğrultusunda yaşamımızı sürdürmekteyiz. Farkındalığını arttırmış olan insanlar herhangi bir olay yaşadığında o olayın oluşmasına sebep olan önceki olayları ve yaşanan olay neticesinde gelecekte olabilecek olayları önceden öngörme yetisini kazanırlar… Herkese Bilinç ve Fakındalık dolu bir yaşam diliyorum… Sevgilerimle..

Şimdi sizlere sevgili Shamanic Özlem Şahin tarafından hazırlanmış olan 30 günlük programı sevgiyle paylaşıyorum ve bütünün hayrına olmasını diliyorum…

1. Gün: Şu An Hayatınızın Dönüm Noktasıdır.

Şu meşhur sözü duydunuz mu;

"bir ampulü değiştirmek için kaç terapist gerekir.
Yanıt Bir tane fakat ampulün değişmeyi gerçekten istemesi gerekir." :)

Hoş bir şaka gibi olsa da gerçeklik payı oldukça fazladır. Siz değişimi istemedikçe hiç bir yöntem size yardımcı olamayacaktır.

Burada hayatınız hakkında yeni bir düşünce şekli bulacaksınız. Bu program sizi zenginlikleri hayatınıza çekecek ve doğuştan hakkınız olan zenginliği kabul etmenizi sağlayacak yani bir düşünce yapısına ulaştıracak..

Şimdiye kadar her ne sebeple olursa olsun hayatınızı isteklerinizi sınırlamaya koşullandınız. Şimdi geçmişi geride bırakma zamanı. Önümüzdeki 30 günde zihninizdeki psikolojik enkazı süpürecek ve dünün çöpleri olarak fırlatıp atacağız.

Hayatınızı her ne kadar konforsuz sınırlı ve kötü olsa da olduğu gibi kabul etmeniz için birçok bahaneniz olabilir ancak eğer bu satırları okuyorsanız hayatınızda pozitif değişiklikler yapmaya hazırsınız demektir.

Değişiklik nasıl olacak?
Bunun için sadece bir yol var.

Şunu anlamalısınız ki; Hayatınıza şimdiye kadar olduğu gibi devam etmek size hayatınızı değiştirmek için bir şeyler yapmaktan daha çok acı verecek…

Şunu çok iyi biliyoruz ki aynı sınırlı yaşama devam etmek sadece tatminkâr olmayan hayatınızı sürdürmek demektir. Bu nedenle bu sayfaları okuyorsunuz. Şimdi yeni bir hayata başlamaya hazırsınız. Her zaman söylendiği gibi bugün yaşamınızın geri kalan kısmının ilk günü ve sadece siz yaşamınızın yönünü belirleyebilirsiniz. Tembellik yerine gelişmeyi büyümeyi seçin.

Bu size bağlı sadece değişime karar vermeniz gerekiyor. Değişimi seçmeniz gerekiyor. Şunu anlamalısınız şu anda yaşamınızın yönünü belirleme gücüne sahipsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın zenginliği mutluluğu ve gelişmeyi seçin.

Bu gün başlamalısınız. Şu anda başlayın. Geçmiş gitti gelecek sadece bir düş. Sadece şu anda değişimi başlatmak için harekete geçebilirsiniz. Erteledikçe ertelemek için ve mutsuz tembelliğinizi sürdürmek için daha fazla bahane bulacaksınız. Bunu yapın bunu şimdi yapın Beş dakikanızı ayırarak aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissedin:

ŞU AN BENİM GÜÇ NOKTAM. GEÇMİŞ YAŞANDI BİTTİ GELECEK HENÜZ YAŞANMADI. SADECE YAŞANAN ŞU AN'DA HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇEBİLİRİM . ŞU AN BENİM GÜÇ NOKTAM. TAM ŞU ANDA HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇMEYİ SEÇİYORUM.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SÜTLAÇ

Hakiki sütlaç tarifi ! İçinde pirinç unu, nişasta falan yok, tamamen doğal. İçine koyduğumuz pirincin kendi nişastası ile kıvamını buluyor ve tadına doyum olmuyor. Ayrıca yapımı çok kolay yalnız biraz vakit istiyor. Malzemeler Su Bardağı ölçüsü 200 ml 1 litre süt 1 çay bardağı pirinç 1 su bardağı toz şeker pirinci haşlamak için bir miktar su bir tutam tuz Yapılışı Pirinci haşlamak için ile tencereye koyuyoruz. Üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekliyoruz.Üzerine bir tutam tuz ekip pirinci pişmeye bırakıyoruz. Pirinçler suyunu çekince ( bu aşamada pirinçler suyunu çekecek ama çok hafif sulu kalacak ) üzerine sütü ekliyoruz orta ateşte kaynamaya bırakıyoruz. Sütlaçın dibi tutmasın diye ara ara karıştırıyoruz. Yaklaşık yarım saat böyle pişirdikten sonra şekeri sütlaca ekliyoruz. Ocağı kısık konuma getirip bu şekilde ara ara karıştırıp pişirmeye devam ediyoruz. (yaklaşık yarım saat ) Sütlaç yoğunlaşınca altını kapatıyoruz. Sütlacı kaselere paylaştırıyoruz. Üzerine istersek tarçın serpiyoruz

Bilinç ve Farkındalık 16 Gün Egzersizi

16. GÜN: Gerçek zenginlik İçin Anahtar: Şükretmek gerçek zenginliğin anahtarıdır. Eğer bankada milyonlarca liranız varsa ve tüm enerjinizi bunları başkalarından nasıl koruyacağınızla ya da bunları kaybetmemek için ne yapacağınızla geçiriyorsanız gerçekte zengin değilsiniz demektir. Günlük ihtiyaçlarınızın karşılandığının farkına vardığınızda şu anda sahip olduklarınıza ve hayatta olduğunuza şükrettiğinizde gerçekten zenginsiniz demektir. Daha öncede belirttiğimiz gibi amaçlarınızı hayatınıza daha hızlı çekmek için amaçlarınızın sizin için zaten gerçekleştiğini mümkün olduğunca kuvvetli hissetmelisiniz. Olmuş gibi yapmak; bunun bir yolu tüm hayalleriniz gerçek olmuş gibi rol yapabilirsiniz. Önemli olan hayalleriniz gerçekleştiğinde yaşayacağınız sevinci mümkün olduğunca hissetmektir. Bu nedenle amaçlarınız gerçekleştiğinde neler hissedeceğinizi düşünün ve bunları amaçlarınız başarı ile gerçekleşmiş gibi rol yaparak oldukça yoğun bir şekilde hissedin. Bu hislerdeki enerji geli
Dolap süsleri koloksiyonu yapmaya karar verdim.