Ana içeriğe atla

Bilinç ve farkındalık 6 gün

6. Gün : Oto telkinin Gücü

Sizinde anladığınız gibi bu zenginleşme programının amacı oto telkinleri günlük kullanarak beyninizi yeniden programlamanızı sağlamak. Bunun için basit bir neden var: çalışıyor! Tutarlı bir şekilde pozitif telkinler kullanmak hayatınızda inanılmaz değişiklikler yapabilir.

Bunun nedeni şaşırtıcı bir şekilde basit olması ve bende onu ima ediyordum. bilinçaltınız kati bir şekilde düşünüp inandıklarınıza göre deneyimlerinizi hazırlıyor. Bunu daha öncede belirttim. "Siz düşündüğünüz kişi değilsiniz. ama ne düşünüyorsanız o kişisiniz." ve " siz bütün gün boyunca ne düşünüyorsanız osunuz"

Yine söylüyorum kendinizi rahat hissetmiyorsanız inandırıcı gelmiyorsa inanmak zorunda değilsiniz. Ancak burada verilen düşünceleri ve egzersizleri 30 gün boyunca denemelisiniz. Sadece inanıyormuş gibi burada yazılanları yapın. Çünkü çalışıyor. Gerçek hayatta sonuç alacaksınız.

Yaşamınızı daha tatmin edici bir seviyeye çıkaracak çok faydalı yeni psikolojik araçlar öğreniyorsunuz. Şüphelerinizin korkularınızın. Tereddütlerinizin yolunuza çıkmasına izin vermeyin. Çok basit diye de ihmal etmeyin aksatmayın sadece 30 gün boyunca burada yazılanları okuyun ve yapın. Sadece deneyin ne kaybedeceksiniz.

Aslında siz zaten günde 24 saat hipnotik telkinler kullanıyorsunuz. Ben yaratıcı değilim ben fakirim ben güçsüzüm ben sağlıklı değilim gibi olumsun şeyler düşünürseniz bilinçaltınızı bu düşündüklerinizi hayatınıza çekmesi için koşullandırıyorsunuz demektir ve aklınızda olsun bilinçaltınız inandığı şeyleri hayatınıza getirebilecek güçtedir.

Bunu bütün gün yapıyorsunuz. Hayatınızı kontrol etmenin kilit noktası zihninizi hayal ettiğiniz şeyleri yaşamınıza çekecek düşüncelerle doldurmak. Bunun en kolay yolu işe afirmasyonlar ile başlamak. Afirmasyonlar tek başlarına hayatınızı değiştirecek güce sahip değillerdir. Ancak onlar beyninizi bu telkinlerin gerçek olması için yollar armaya ve bulmaya teşvik ederler.

Siz zihninize "Tüm ihtiyaçlarım karşılanıyor" dediğinizde bu hemen sizin mental bakışınızı değiştirecek ve bu sizi yeni inancınızı somut bir şekilde ifade etmek ve gerçekleştirmeye çalışmak için cesaretlendirecek. Pozitif olumlamalar afirmasyonlar zihninizin yönünü oluşturur. Olumlama ve afirmasyonları hayatınızın yönünü belirleyecek şekilde kullanacak güce sahipsiniz. Bunu Kullanın.
Şimdi beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;

EVRENİN SINIRSIZ ZENGİNLİĞİ İÇERİSİNE DALDIM. TÜM İHTİYAÇLARIM ANINDA KARŞILANIR. ZENGİNLİĞİM VE REFAHIM İÇİN ŞÜKRAN DUYUYORUM. HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR.

GÜNÜN EGZERSİZİ.:

Bu günün eylemi dünkünün devamı zihninizi yoğunlaştıracağınız basit bir olumlu cümle buldunuz mu. Herhangi bir negatiflikle karşılaştığınızda bunu aklınızdan geçirdiniz mi. Yaptıysanız Tebrikler yapmadıysanız lütfen bugün yapın. Zihninizin yoğunlaşacağı basit bir olumlamanızın olması ve bunu kullanarak devamlı pozitif kalmanız gerçekten hayati önem taşıyor.

hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgâr yardım etmez.. Montaigne

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SÜTLAÇ

Hakiki sütlaç tarifi ! İçinde pirinç unu, nişasta falan yok, tamamen doğal. İçine koyduğumuz pirincin kendi nişastası ile kıvamını buluyor ve tadına doyum olmuyor. Ayrıca yapımı çok kolay yalnız biraz vakit istiyor. Malzemeler Su Bardağı ölçüsü 200 ml 1 litre süt 1 çay bardağı pirinç 1 su bardağı toz şeker pirinci haşlamak için bir miktar su bir tutam tuz Yapılışı Pirinci haşlamak için ile tencereye koyuyoruz. Üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekliyoruz.Üzerine bir tutam tuz ekip pirinci pişmeye bırakıyoruz. Pirinçler suyunu çekince ( bu aşamada pirinçler suyunu çekecek ama çok hafif sulu kalacak ) üzerine sütü ekliyoruz orta ateşte kaynamaya bırakıyoruz. Sütlaçın dibi tutmasın diye ara ara karıştırıyoruz. Yaklaşık yarım saat böyle pişirdikten sonra şekeri sütlaca ekliyoruz. Ocağı kısık konuma getirip bu şekilde ara ara karıştırıp pişirmeye devam ediyoruz. (yaklaşık yarım saat ) Sütlaç yoğunlaşınca altını kapatıyoruz. Sütlacı kaselere paylaştırıyoruz. Üzerine istersek tarçın serpiyoruz

Bilinç ve Farkındalık 16 Gün Egzersizi

16. GÜN: Gerçek zenginlik İçin Anahtar: Şükretmek gerçek zenginliğin anahtarıdır. Eğer bankada milyonlarca liranız varsa ve tüm enerjinizi bunları başkalarından nasıl koruyacağınızla ya da bunları kaybetmemek için ne yapacağınızla geçiriyorsanız gerçekte zengin değilsiniz demektir. Günlük ihtiyaçlarınızın karşılandığının farkına vardığınızda şu anda sahip olduklarınıza ve hayatta olduğunuza şükrettiğinizde gerçekten zenginsiniz demektir. Daha öncede belirttiğimiz gibi amaçlarınızı hayatınıza daha hızlı çekmek için amaçlarınızın sizin için zaten gerçekleştiğini mümkün olduğunca kuvvetli hissetmelisiniz. Olmuş gibi yapmak; bunun bir yolu tüm hayalleriniz gerçek olmuş gibi rol yapabilirsiniz. Önemli olan hayalleriniz gerçekleştiğinde yaşayacağınız sevinci mümkün olduğunca hissetmektir. Bu nedenle amaçlarınız gerçekleştiğinde neler hissedeceğinizi düşünün ve bunları amaçlarınız başarı ile gerçekleşmiş gibi rol yaparak oldukça yoğun bir şekilde hissedin. Bu hislerdeki enerji geli
Dolap süsleri koloksiyonu yapmaya karar verdim.